Over Regiodienst

Wie zijn wij? Recruitmentspecialisten die ontzorgen. Waar geloven wij in? In de overtuiging dat je juiste match wel gemaakt kan worden.Wat is ons specialisme? Matchen met behulp van 1 van de grootste databases met technici.Wat bieden wij? Snelheid, Energie, Betrokkenheid en Ontwikkeling.

Regiodienst is een team van recruitment specialisten die werken als de bliksem, gespecialiseerd en gericht zijn op technici én bij jou in de buurt. Het werven van de juiste technische kandidaten, daar zijn we goed in en daar hebben we lol in! Wij zijn ontstaan uit onze overtuiging dat de juiste match WEL gemaakt kan worden. ‘De match’, onze wedstrijd, is enerzijds de juiste technische kandidaat vinden voor de opdrachtgever en anderzijds de juiste werkplek voor de technische kandidaat. Regio staat voor onze lokale aanwezigheid. Dienst omdat wij met onze unieke werkwijze succesvol de juiste match maken en dat non-stop, 24 uur per dag, 7 dagen per week. 

Win-win-win

Onze missie is om met het team het meest actief te zijn in werk. Het blij maken van de kandidaat, de opdrachtgever en niet te vergeten onszelf. Win-win-win! De basis van een goede relatie. 

Hoe? Nou, wij zijn bereikbaar, wij luisteren en kunnen snel de juiste service bieden. 

Waarom wij zo zeker zijn van onze zaak? Door onze kennis, omdat wij onderscheidend werken met ons eigen Regiodienst database systeem en hier trots op zijn; we hebben namelijk 1 van de grootste databases met technici. 

Werken bij Regiodienst

Wij zijn recruitmentspecialisten die met enthousiasme werken aan het verbinden van kandidaten en opdrachtgevers. De sfeer is inspirerend, energiek en gezellig. Met ons team vieren wij dan ook regelmatig succes. Wij zijn ambitieus en ontwikkelen continue om het beste uit onszelf, de kandidaten en de opdrachtgever te halen.

Heb je interesse om onderdeel van ons team te worden? Kijk dan hier verder naar onze openstaande vacatures.

Hoe kunnen wij u tot dienst zijn?

Maak je
eigen cv

Vul de velden in en ontvang gratis je cv!

Maak je eigen cv

Wij zoeken
voor jou

Vul de velden in en wij gaan direct voor je aan de slag!

Maak je profiel aan