Voor werknemers

Regiodienst. Het technisch uitzendbureau dat vast werk voor je heeft.
Wij zijn Regiodienst, het uitzendbureau dat gespecialiseerd is in bouw en techniek. Onze belofte is: we hebben vast werk voor je. En dat woordje ‘vast’ kun je op twee manieren lezen. We hebben honderden vacatures in verschillende branches. We werken voor bedrijven in heel de Randstad. Daar zit dus vast iets voor je bij, als je de juiste opleiding hebt. Bij andere uitzendbureaus gaat het eigenlijk altijd om tijdelijk werk. Bij ons niet. Vaak is het tijdelijke werk de opstap naar vast werk. Meestal werk je eerst een paar maanden via ons, daarna krijg je een contract bij je nieuwe werkgever. Gaat het bij een vacature alleen om tijdelijk uitzenden, dan melden we dat natuurlijk. Hoe dan ook: we hebben vast werk voor je.

Voor we voor jou aan het werk gaan, hebben we eerst een C.V. van je nodig. Om je daarmee te helpen, vind je op deze site een handig instrument: Je eigen CV maken. Vul de velden in en stuur op. Een goed begin is het halve werk!

Vervolgens kun je uitgenodigd worden voor een gesprek met één van onze recruiters. In zo’n gesprek kunnen we kijken wat jij wilt en wat er mogelijk is. Onder veelgestelde vragen lees je meer over hoe wij voor jou werken.

Maak je
eigen cv

Vul de velden in en ontvang gratis je cv!

Maak je eigen cv

Wij zoeken
voor jou

Vul de velden in en wij gaan direct voor je aan de slag!

Maak je profiel aan